Hur lite kan man sova?

Nyss hemkommen fran en promenad till glassbaren med RM2/USM-truppen. VALDIGT god glass har!
2 traningspass idag ocksa. Vi valde att starta traningen redan 08.00 imorse for att fa en langre ledighet under dagen och vi kommer fortsatta pa samma satt. Tjejerna haller fortfarande angan uppe pa traningarna. Imponerande i varmen.

I morgon far vi besok av en fotograf som kommer ta en gruppbild i var "utomhushall". Bilden kan man sen kopa for 6 euro i slutet av veckan.

Pa onsdag vantar vattenland alternativt vattenland/tivoli for alla intresserade, vilket formodligen blir de flesta. Senare pa kvallen gar de flesta ocksa pa en lokal marknad.

Som ni ser hinner vi med bade det ena och det andra pa dagarna. Upppstigning runt 06.30 for de mest morgonpigga och slackt och tyst pa rummen ca 23.00. Men vi misstanker att det tisslas och tasslas en hel del innanfor de flesta dorrarna langt efter det klockslaget. I vart rum t ex, Jonas, Tobbe, Per och Stefan, loser vi varldsproblemen langt in pa smatimmarna. Sa som sagt, hur lite kan man sova? Nagon gang maste man ju. Per tog en chansning genom kudden vid 06.45 i morse. "Tobbe, klarar du dig sjalv idag?" Men den gubben gick inte Tobbe pa sa Per fick kliva upp idag ocksa. Far se om han har nagon ny listig taktik imorgon!

Hej och tack, trampolintrack.

 

Kommentarer
Postat av: Merja

låter som att ni har det helt fantastiskt bra! Hur går det för killarna?

2010-08-10 @ 07:36:32
Postat av: Per

Vi har det kalas bra! Jo det går bra för grabbarna. Jesper kör tumbling och känner inte av nåt! Har inte sett honom så lycklig som han var igår när han körde tumbling. :)

Nej nu ska jag ner och bada!

2010-08-10 @ 11:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0