I Sverige igen

Träningslägret är över. Vardagen väntar. Sommarträning i JG-hallen på tisdag. Kontrasterna är stora. Hur som helst. Sista träningsdagen, fredagen, bjöd på en mängd "pling i klockan". Det hängde en klocka i OpenGym som gymnasterna fick plinga i när de körde en övning för första gången. Under fredagen fick den verkligen jobba. Många provade tsuka på bordet, flera skruvade både framåt och bakåt på tumbling, vi såg en dubbel pik 1½ ut av Thim och en trippel till rygg av Jeppe. Dubbla volter både framåt och bakåt på flera håll.

På fredagskvällen väntade poolparty med grillbuffé som avslutning. Det framfördes en del synpunkter på att maten inte var tip-top och att den tog slut lite för fort. Men, när väl musiken drog igång var eventuellt missnöje som bortblåst. Det dansades och badades om vartannat. Ägaren till anläggningen har nog sällan sett maken till drag. Fullt ös på dansgolvet, långdans runt poolen, bad i poolen både med kläder och i baddräkter, dock fick vi aldrig se Janne i sina rosa string, kanske lika bra, eller?
Framåt midnatt vandrade de flesta hemåt, vissa valde att avsluta kvällen med en promenad in mot stan.

Lördagen bjöd på regn större delen av dagen men tålmodiga gymnaster och ledare samsades inomhus eller under de parasoll som fanns tillgängliga utomhus. Mycket kortspel och fotograferande, till och med ett schackparti gick av stapeln.
Lufthansa-gänget drog efter lunch medan Ryanair-gänget blev hämtade av buss först vi 17.30. Ryanairplanet blev nästan en timme försenat så först långt efter 02 på söndagsmorgonen kom bussen till JG-hallen.

Redan någon timme senare låg de första bilderna ute på facebook. Tusentals bilder finns till allmänt beskådande. Bloggen har ju inte varit fullproppad med bilder direkt, det gick helt enkelt för långsamt för ofta. Här kommer i alla fall lite bilder som avslutning, håll till godo.

Tjingeling, tumbling.

Amanda, Sara, RebeccaIsbabelle & MathildaEmiliaIsa








Ett litet smakprov av allt som finns uppe på facebook redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0